Velkommen til Musungen!

Velkommen til Musungen!

12 år !

Hverdagsliv.Opprettet av Mette 28 juli, 2012 12:39:30

Tenke seg til. I dag er det 12 år siden jeg og Rune giftet oss. Det var vel omtrent den eneste solskinnsdagen sommeren 2000. Og det skjedde utendørs, med sol, fuglekvitter og grønne trær rundt oss. Det var en fin dag.

Så nå har vi vært sammen i 16 år og gift i tolv av dem. Det har gått fort, vi har hatt det fint og vi har hatt det tøft. Men vi står sammen.

Jeg føler meg av og til som nygift. Fru Mathisen, ja det er liksom moren til Rune det. Jeg hadde øvd meg veldig lenge på å skrive Mette Mathisen da vi giftet oss så det var godt innarbeidetsmiley.

Tolv år, det er silkebryllup.

Jammen har vi opplevd mye sammen jeg og Rune. Vi har reist, og sett, og ledd og grått, vi har hatt det fint og vi har hatt det tøft, men vi er klare for tolv nye år sammen, det ble vi enig om i går kveldsmiley

Jeg tror at Gud har så mye mer for oss. Det er med Hans rike velsignelse vi går fremover. I Ham er vi trygge og klare til å gå den veien som er oss gitt. Vi vil bety en forskjell for mennesker vi møter. Vi vil fortelle at det finnes en Gud som er sannhet, og som gir all sin kjærlighet til den som hungrer. Gud er god. Han satte oss sammen for en hensikt. Slik at vi sammen kan nå ut, utruste mennesker, nå de som ligger nede, glede oss med de som fryder seg, trøste de som gråter. Vi vil be for de som er syke, vi vil gi til de som trenger mat, vi vil gjøre det som Herren vil vi skal gjøre i en hver tid og situasjon.

  • Kommentarer(1)//www.musungen.com/#post146