Velkommen til Musungen!

Velkommen til Musungen!

Med hjelp fra Herren

Med blikket festet på Herren!Opprettet av Mette 29 juli, 2013 21:04:34
Vår kjære venn Rune Larsen, ja ikke han som synger og spiller, men med samme navn, han har virkelig et hjerte for barn på Filippinene. Siden hans kone er derifra så har de også et nettverk og mulighet til å nå rett inn med hjelp der det trengs. Ingen mellomledd som fordyrer, men mennesker som brenner for å gjøre en forskjell og gjøre et virke i Herrens navn.
Ja, med Herrens glede og lyst til å hjelpe så kan vi alle gjøre noe for et barn som ikke har det like greit som barn i Norge. Det koster så lite, hjelpen kommer helt frem og barnet får et helt nytt liv ved en liten operasjon.

Denne lille gutten på Filippinene blir operert nå.

Har du lyst til å gi noen hundrelapper for at et barn kan få det bedre? Bare send meg en mail og jeg formidler videre kontakt. Operasjon er gratis, det disse pengene går til er transport til og fra sykehuset, litt mat, noen ganger noen klesplagg, overnatting, ja for sykehusene er fulle så her er det ikke snakk om å få ligge over, og så får barnet med seg en matpakke hjem til velsignelse for familien. Vi kan ikke alle reise ut for å være misjonærer, men vi kan alle bidra med litt slik at vi kan gjøre en forskjell. Update på hvordan det gikk med denne fine gutten kommer!

  • Kommentarer(0)//www.musungen.com/#post447