Velkommen til Musungen!

Velkommen til Musungen!

Mitt syke hjerte

Hverdagsliv.Opprettet av Mette 14 sep., 2014 01:37:16

Ute er luften kald og klar og natten er her. Jeg burde sovet og drømt gode drømmer. Men isteden så våkner jeg med en kropp som bader i svette og et hjerte som jobber på høygir. Jeg er syk og jeg liker det ikke. Stopper hjertet så stopper livet. Jeg er ikke redd for å dø, men det er litt tidlig.

Den 25. skal jeg på sykehuset igjen og ta bilder av hjerte mitt for å finne ut av hvor skadet det er. Og alt jeg greier å tenke på er om hvordan det skal gå med hundene mine når jeg dør. Rar tanke, jeg skal jo ikke dø enda. Og så tenker jeg på alle jeg burde sagt takk til, og unnskyld til og unnskyld en gang til og så griner jeg litt og hjerte slår enda fortere. Kjære Gud, fiks hjerte mitt, og gjør det nå. Takk takk.  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Sidsel 14 sep., 2014 21:25:47

Det er helt naturlig å tenke sånn Mette , når det skjer noe sånt i livet . Jeg var syk en gang og følte jeg måtte gå igjennom alle papirer og saker jeg hadde, så det skulle være i orden hvis jeg ble borte. Det ble jeg ikke og det gjør ikke du heller , for du er jo under tilsyn og kommer til å bli frisk igjen !!! God klem til deg .