Velkommen til Musungen!

Velkommen til Musungen!

Ja her er det stille.

Hverdagsliv.Opprettet av Mette 29 sep., 2014 09:19:54
Skulle neste tro at denne musa har gått i dvale, men neida, jeg er her enda.Energi til å skrive her inne derimot er lik null. Men jeg skal skjerpe meg.

Alene hjemme er jeg også. Hundene er på en liten ferie hos Cathy, skal hente dem på onsdag og Rune er i Israel. Jeg prøver å finne tilbake til dager med styrke i ånd sjel og kropp, noe som virker å være litt vanskelig. Hjerte mitt vil ikke helt være med iallefall.

Men en ting som gir meg så mye glede er alle fuglene mine. Før hadde jeg undulater i fleng som satt i bur, nå har jeg verdens største voliere med tusenvis av fugler som er innom og spiser seg mette på solsikke og andre godsaker.
Jeg knipser i vilden sky.


Snart forsvinner september og oktober kommer. Snøen derimot, den vil jeg helst ikke se på lenge lenge. Det kan komme bittelitt på lille julaften.....kanskje!

Ha en fin uke alle sammen. Tenn lys ute og inne, finn frem pleddet og ha det fint sammen. Vi må kose oss med de vi er glad i for ingen vet hva morgendagen bringer.


  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av sidsel 04 okt., 2014 23:18:34

Her er en til som prøver å finne igjen styrke og glede, Snøen håper jeg ikke kommer før til påske , det holder i masse vis. Klem